Gulvafslibning​

Ønsker du nyt liv til dine gulve uden at skulle betale for et helt nyt gulv, så kan vi hjælpe dig med at udføre gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt. Westfloor har flere typer maskiner, som hver anvendes forskelligt, afhængig af gulvtype. Vi er beliggende i Esbjerg med kunder fra områderne i Bramming, Varde og resten af landet.

Oplev Imponerende Resultater

Gør-det-selv er meget populært, men du får sjældent, det resultat du ønsker og spare faktisk ikke ret meget. Udlejnings-maskiner støver meget og medfører et langt størrer rengøringsarbejde efterfølgende. Vi gør det let og ubesværet for dig, så du slipper for det store arbejde.

Gulvafslibning er muligt på stort set alle typer trægulve og resultatet er altid imponerende. Man kan sige, at det er en billig måde at få er helt ”nyt” gulv på. Revner og sprækker er en del af charmen på et gammelt trægulv, skulle gulvet evt. have en skader eller hvis, der er fjernet gamle vægge, er det for det meste mulig at udbedre disse skader. Efter afslibning kan vi også hjælpe dig med efterbehandling.

Hvad Koster Gulvafslibning?

Prisen på en afslibning af gulve er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Kontakt din gulvafsliber for at høre mere om, hvilken behandling dit gulv har brug for, så det igen kommer til at fremstå smukt og indbydende.

Vi udarbejder også gerne et tilbud eller pris på gulvafhøvling. Du kan ringe til os på 22 61 62 62 eller skriv en mail på info@westfloor.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Giv nyt liv til dine gulve

Ønsker du at give dine gulve nyt liv? Så er du mere end velkommen til at kontakte ved at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os i dag!

WEST FLOOR

CVR:

15782382

E-mail:

info@westfloor.dk

Adresse:

Nørregade 65,
​6690 Gørding

Nyttige links

Kontakt

Giv os et 'like' på Facebook