Skab et unikt look med microcement​

Opnå et unikt, nordisk og rustikt udtryk med det revolutionerende renoverings - og dekorationsmateriale, microcement. Mikrocement Danmark gør det muligt at skabe et nyt og nordisk look i rum eller områder, der trænger til at blive dekoreret og piftet op. Vi er beliggende i Esbjerg med kunder fra områderne i Bramming, Varde og resten af landet.

Effektiv og billig metode

Vi renoverer områder med microcement uden at fjerne det oprindelige, eksisterende materiale. Det er både hurtigere, mere effektiv og langt billigere end andre metoder. Vi sætter dig i kontakt med certificerede montører, som kan gøre dine renoveringsdrømme til virkelighed på få uger.

De specielt udvalgte ingredienser i blandingen og den anvendte teknologi vil gøre, at overfladen forbliver uændret i årevis. Det er også muligt at montere mikrobeton på dit badeværelse, da materialet har en total vandtæthed. Dette medfører at du slipper for at gøre fugerne rene og slås med svamp og andet utøj, som let og hurtigt sætter sig på de våde og fugtige flader.

Giv dit hjem et rustikt udtryk med microcement

Ønsker du at gå et unikt og rustikt udtryk til dit hjem, så hører vi meget gerne fra dig. Vi giver gerne et tilbud på dit projekt. Kontakt os allerede i dag på telefon 22 61 62 62 eller skriv til os på mail info@westfloor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Giv nyt liv til dine gulve

Ønsker du at give dine gulve nyt liv? Så er du mere end velkommen til at kontakte ved at bruge nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os i dag!

WEST FLOOR

CVR:

15782382

E-mail:

info@westfloor.dk

Adresse:

Nørregade 65,
​6690 Gørding

Nyttige links

Kontakt

Giv os et 'like' på Facebook