Efterbehandling

Ønsker du at opnå lang levetid på dit gulvs udseende, så kan vi hjælpe dig med behandling af trægulv. Vi har over 30 års erfaring med behandling af både nye og gamle ubehandlet gulve eller afslibet gulve. Vi kan derfor tilbyde en kompetent gulvbehandling, der forlænger dine gulves smukke overflade. Vi befinder os i Esbjerg, hvor vi kører ud til kunder i Bramming, Varde og resten af landet.

​Stort udvalg af behandlingstyper

Vi tilbyder forskellige former for gulvbehandling med for eksempel lak, ludbehandling, sæbe, olie og naturolie. Lakering og oliebehandling giver dine gulve en slidstærk overflade. Desuden bliver trægulve mere rengøringsvenlige af en professionel overfladebehandling.

​Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for trægulv behandling. Du kan ikke få en bedre garanti for et flot resultat. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at du vælger en professionel for at få det pæneste resultat. Vi rådgiver gerne om valg af gulvtype, kvalitet og vedligeholdelse, herunder gulvbehandling.

Ludbehandling

Gives mest til “gamle” fyrplanker. Det hindre at træet gulnes af solens stråler. Ludbehandlingen er ikke en smudsafvisende behandling og skal efterfølgende altid efterbehandles med hvid natursæbe eller oliebehandles.

​Når gulvet bliver ludbehandlet vil træets åre rejse sig, det kan anbefales, at man inden efterbehandling afsliber gulvet let evt med en rydstepudser med sandpapir i korn 120. Gulvet kan i perioder op til 3 md. fremstå en smule grøntligt, dette aftager langsomt efterhånden som ludens kemiske processer er overstået.

​Oliebehandling Hvid

Gives til alle lyse træsorter hvor man blot ønsker at aftørre gulvet med en hårdt opvredet klud i stedet for, som på gammeldags vis, at skure gulvet.

​Overfladen vi fremstå ensartet med et silkemat ludbehandlet look. For at vedligeholde det hvidlige udseende afvaskes gulvet i lunkent vand tilsat hvid træsæbe. Gulvet skal periodisk vedligholdes med plejeolie efter behov.

​Oliebehandlig Natur

Bruges til alle typer trægulve, gulvet får en varm silkemat gylden farve, som let vedligeholdes med en klud, hårdopvredet i lunkent vand og tilsat en smule træsæbe natur. Gulvet skal periodisk vedligholdes med plejeolie efter behov.

​Lak

Gulvlakker leveres i alle glans typer fra 5 til 45 i både hvid og natur.

​Giv dine gulve nyt liv allerede i dag

Ønsker du at modtage et godt tilbud på din gulvbehandling, så hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 61 62 62 eller skriv til os på mail info@westfloor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os