Nye trægulve, sildebensparket & lamelgulve nær Esbjerg og Varde

Skal du have lagt nyt trægulv? West Floor lægger alt fra gulvbrædder- og planker til fletparket og sildebensparket i Esbjerg, Vejle og omegn.

Gulvbrædder og -planker

Til dig, som ønsker et slidstærkt gulv, hvor de flotte og naturlige åretegninger kommer til udtryk.

Gulvbrædder og -planker er den tidløse klassiker. Træet bliver slebet og behandlet, så overfladen bliver glat, mens de fantastiske mønstre i træet skaber et elegant og charmerende udtryk. Denne type trægulv giver rummet en god akustik grundet bræddernes vægt og kan derudover slibes ned gentagne gange, så trægulvet står som nyt.

Parketgulve

Til dig, som ønsker et kvalitetsgulv, hvor der er alverdens specialløsninger, f.eks. vores foretrukne løsning; sildebensparket og fletparket.

Parketgulve er en yderst populær løsning i de danske hjem, da det er nemt at vedligeholde og kan monteres i flere forskellige mønstre. Et parketgulv kan ligesom gulvbrædder og -planker slibes ned flere gange – dog ikke i lige så høj grad.

Lamelgulve

Til dig, som ønsker et flot og praktisk gulv, hvor du får god værdi for pengene.

Lamelgulve består ikke af blot ét stykke træ, som de to andre løsninger gør, men er derimod en tre-lags-konstruktion, hvor det øverste lag består af træ. Et lamelgulv er et gulv, som giver et flot udtryk, og som er et billigere alternativ grundet kortere holdbarhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores arbejdsproces, materialer og priser. West Floor kan tilbyde et utal af løsninger, og vores kunder har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud, efter vi har vurderet projektet. Vores træsorter findes i flere forskellige nuancer, så vi er sikre på, at dit nye trægulv opfylder dine forventninger.

Få dit nye trægulv allerede i dag – send en mail til info@westfloor.dk, ring på 22 61 62 62 eller udfyld kontaktformularen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os