Værd at vide

Westfloor er som nogen at de eneste på markedet, der overholder arbejdstilsynetslov om at fører de kræftfremkaldende partikler ud af de lokalerne der slibes i.

Dette sker ved hjælp af et suge system som føre alle micropartikler ud i det fri det vil kort sagt sige at vi ikke har opsamlingsposer på vores maskiner ,men støvet suges Ud gennem slanger til opsamlingsbeholder og ud i det fri. Derfor støver vi meget mindre til glæde for vores kunder og medarbejder.

Så husk at spørge din gulvsliber og han bruger et sådan system for din og gulvsliberens Skyld. (Arbejdets tilsynets regel om at man ikke må recirkulere træstøv).

​Et godt råd til dig der ringer rundt og spørger på priser i telefonen

Hvis man udelukkende spørger til pris på gulvafslibning ønsker gulvsliberen naturligvis at komme med den absolutte billigste pris da det som oftest er det Kunden samligner på.

Man skal blot her være opmærksom på at den billigste pris også indbefatter de absolutte billigste og mindst holdbare produkter til efterbehandling og derfor kan den billigste pris i løbet af kort tid vise sig at være den dyreste.

​Hos westfloor kan vi sagtens være med på alle priserne uanset om man ønsker den billige pris eller det stærkeste gulv ( pris forskellen mellem det billigste og det stærkeste er ca 20 kr pr. m2 ).

Lakker der bruges til sportshaller og forsamlingshuse har en hårdhed på ca. 150. De lakker vi helst bruger i private hjem mv. er 130 i hårdhed. En billig lak ligger et sted mellem 70-80 i hårdhed.

​Gulvolier fås som ganske alm gulvolier til alm brug, men fås også som en 2.komp olie som er væsentlig stærkere. Du er velkommen til at kontakte os for en pris og en snak om hvilke produkter der passer bedst til jeres behov.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os