Gulvafslibning

Gulvafslibning der giver nyt liv til dine gamle gulve

Ønsker du at give dine gulve nyt liv uden at skulle betale for et helt nyt gulv? Så er der heldigvis hjælp at hente hos os. Vi hjælper dig gerne med at udføre gulvafslibning og gulvafhøvling, så dine gulve bliver så smukke som nye. Vi har flere forskellige typer maskiner, som hver især anvendes forskelligt alt afhængigt af den konkrete gulvtype. Vi sliber det øverste lag af dit gulv i højeste kvalitet. Her tilbyder vi blandt andet letslibning og fuldslibning.

​Med os som gulvsliber:

  • ​Forlænges levetiden af dit trægulv
  • Får du et flot og jævnt gulv
  • Sparer du penge i det løb​

​Vi holder selv til i Esbjerg, men vi kører også gerne ud for at slibe gulv hos kunder i Bramming, Varde og andre nærliggende byer. Vi står også klar til at slibe gulv i hele landet!

​Oplev imponerende resultater med vores gulvafsliber

Gør-det-selv er blevet meget populært, når det kommer til gulvafslibning, men du får sjældent det resultat, du ønsker, og du sparer heller ikke ret meget på at gøre arbejdet selv. Udlejningsmaskiner støver meget og medfører et langt større rengøringsarbejde efterfølgende, du skal derfor bruge vores gulvafsliber. Slip for besværet og lad os afslibe dine gulve nemt og ubesværet. Vi er med til at give dit hus større værdi.

Gulvafslibning er muligt på stort set alle typer trægulve, og resultatet er altid imponerende. Man kan sige, at det er en meget billig måde at få et helt nyt gulv på. Revner og sprækker er en del af charmen ved et gammelt trægulv, men skulle gulvet eventuelt have skader, eller er der blevet fjernet gamle vægge eller lignende, er det som regel muligt for os at udbedre disse skader. Efter afslibning af gulve kan vi også hjælpe dig med en efterbehandling, så det flotte resultat holder i længst mulig tid.

​Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på en gulvafslibning er meget individuelle alt afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilken type gulv du har, og hvor stort et areal der skal slibes.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilken behandling dit gulv har brug for, så det igen kommer til at fremstå smukt og indbydende, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring processen.

Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop dit behov for gulvafslibning, hører vi også meget gerne fra dig. Når vi har informationerne omkring din opgave, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du skal bare ringe til os på telefon 22 61 62 62 eller skrive til vores e-mail info@westfloor.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden.

​Vi ser frem til at give dine gamle gulve nyt liv!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os