Microcement

Microcement skaber et helt unikt look

Kunne du tænke dig at skabe et helt unikt look på dit badeværelse eller andre steder i hjemmet? Så kan microcement være den helt rette løsning for dig. Med renoverings- og dekorationsmaterialet microcement kan du nemlig opnå et helt unikt, nordisk og rustikt udtryk forskellige steder i din bolig. Det kan være i rum eller områder, der trænger til at blive piftet op eller dekoreret, eller som bare trænger til at få et helt andet udtryk end det sædvanlige.

​Hos West Floor hjælper vi blandt andet kunder i vores eget lokalområde omkring Esbjerg, Varde og Bramming med forskellige microcement-løsninger, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet.

En effektiv og billig metode der sikrer et unikt resultat

Vi tilbyder renovering af rum eller områder i din bolig med microcement, uden at vi behøver at fjerne det oprindelige, eksisterende materiale. Det er både hurtigere, mere effektivt og langt billigere end mange andre metoder. Vi sætter dig i kontakt med certificerede montører, som kan gøre dine renoveringsdrømme til virkelighed på ganske få uger. På den måde er du sikret det flotteste resultat, uanset om du skal have mikrobeton på gulv, fliser eller væg.

​Velegnet til badeværelset

De specielt udvalgte ingredienser i blandingen til microcement samt den anvendte teknologi vil gøre, at overfladen vil forblive uændret i flere år. Det er også muligt at montere microcement på dit badeværelse, da materialet har en total vandtæthed. Dette medfører blandt andet, at du slipper for at gøre fugerne rene og slås med svamp og andet utøj, som hurtigt og let sætter sig på de våde og fugtige flader.

Vælg mellem mange forskellige farver og udtryk

Når du skal have en løsning med microcement, hvad enten du skal have et microcement gulv, et microcement loft eller en microcement væg, så har du mulighed for at vælge mellem rigtig mange forskellige farver, som hver især giver forskellige udtryk til det rum, det påføres.

​​Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvilken farve og hvilket udtryk der vil passe til lige netop din bolig, så du får den helt rigtige løsning, som du kan være glad for i de næste mange år frem.

​Hvad koster microcement?

Vores priser på microcement afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet af hvor stort et areal vi skal arbejde med, samt hvilken farve og hvilket udtryk du ønsker. Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal montere det på en enkel væg, eller om det skal monteres gennemgående i hele huset.

​Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din løsning, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et skræddersyet, uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre om de mange forskellige muligheder, der er med microcement, så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på dit projekt, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning.

​Du kan enten ringe til os på telefon 22 61 62 62, eller du kan skrive til vores e-mail info@westfloor.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os